Restaurang

Lägre ljudnivå och ökad trivsel för både gäster och personal.

Störs grannarna av för höga ljudnivåer eller klagar personalen på trötthet orsakat av för hög ljudnivå? Eller kan det vara så att gästerna väljer en annan restaurang därför att ljudnivån inne i restaurangen är för hög och att man inte kan prata med varandra?
Vi hjälper er att undersöka och lösa problemet med allt från behovsanalys och åtgärdsförslag till färdigt montage.

Välkommen att kontakta oss så bokar vi in ett platsbesök.

AKUSTIKFIXARNAS LILLA BLÅ

Se gärna vår film nedan om hur ljud beter sig i ett rum. Akustikfixarnas lilla blå, del 1

LJUDISOLERING

För att minska störningar mot grannar behöver lokalerna ljudisoleras. Detta måste utföras på rätt sätt för att uppnå önskad effekt. Vi hjälper er med allt från behovsanalys till utförande.

RUMSAKUSTIK

För att förbättra ljudmiljön inne i själva restaurangen behöver lokalerna akustikregleras. På så sätt ökas trivseln för såväl matgäster som personal. Med rätt åtgärd blir det lättare att höra vad som sägs vid bordet och den stämningsskapande bakgrundsmusiken kommer fram på det sätt som var tänkt.

Vi erbjuder akustiklösningar som sänker ljudnivån och förbättrar taluppfattbarheten med en design som anpassas efter er inredning.
Många gånger arbetar vi även tillsammans med inredare eller arkitekter för att skapa unika lösningar helt efter kundens önskemål.

Huvudkontor
Furubergsstigen 8
761 12 Bergshamra
Org. nr. 556754-0405

Huvudkontor
Furubergsstigen 8 | 761 12 Bergshamra | Org. nr. 556754-0405

Huvudkontor
Furubergsstigen 8
761 12 Bergshamra

Org. nr. 556754-0405